InsulinSaver temperatuurisensor

28,90

Ülekuumenenud või alajahtunud insuliini kasutamine on oht diabeetiku tervisele.

InsulinSaver saabub müügile 21. oktoobril.  Võtame juba vastu ettetellimusi.

20 laos

Kirjeldus

Temperatuurisensor InsulinSaver on loodud diabeetiku poolt diabeetikutele

InsulinSaver on nutikas temperatuurisensor, mis aitab diabeetikutel jälgida oma insuliinide säilitustemperatuure. See hoiatab, kui insuliin on olnud kahjulikult kõrgel või madalal temperatuuril. Hoiatustuli vilgub seni, kuni selle välja lülitad- nii ei lähe ükski hoiatus kaotsi!
InsulinSaveri abil on lihtne ja pidev temperatuuri jälgimine võimalik ilma kaablite ja rakenduste või muude tarvikuteta. Temperatuurisensor on nii väike, et mahub ideaalselt insuliinipakki, igapäevasesse diabeeditarvikute kotti või külmakotti.

Enamiku insuliinide lubatud maksimum- ja miinimumtemperatuurid on +30°C ja +2°C. InsulinSaver aitab vähendada  ebatõhusa insuliini kasutamise riski kui ka insuliini tarbetut äraviskamist.

Lisaks argipäevasele kasutusele on InsulinSaver suurepärane reisikaaslane suusa- ja uisumatkadel, piknikutel ja rannapuhkustel. Väike “vidin” ei võta ruumi ega riku pagasi kaalupiiranguid. InsulinSaveri abil saate jälgida ka õiget külmkapi temperatuuri nii reisil olles hotellis kui ka kodus.

InsulinSaveri kasutamine  on lihtne ja kasutajasõbralik.
Sensori punane LED-tuli hakkab vilkuma, kui temperatuur ületab +30°C ja sinine siis, kui temperatuur langeb alla +2°C. Roheline LED-tuli näitab heakskiidetud säilitustemperatuuri. Alarmid jäävad seadmes vilkuma seni, kuni sensor uuesti lähtestatakse.

InsulinSaver on tööriist, mis suurendab teadlikkust insuliini säilitustemperatuuridest. Siiski ei garanteeri see iseenesest insuliini toimimist.
InsulinSaveri aku tööiga on pideva kasutuse korral 12–18 kuud. Seadmel on 12-kuuline garantii. Aku tööiga väheneb, kui seade on korduvalt ja pikalt häirerežiimis.
Kasutusjuhendi saab alla laadida pakendis oleva QR-koodi abil või pdf-vormingus sellelt lingilt.

Omadused
-nutikas temperatuuriandur
-selge ja kasutajasõbralik
-väike ja kerge
-kaal: 10 g
-pikkus: 5,5 cm
-laius: 2,5 cm
-kõrgus: 0,4 cm
-vähendab ebaefektiivse insuliini kasutamise riski
-õpetab insuliini säilitama ideaalsetes tingimustes
-toob turvalisust ja meelerahu
-mugav nii kodus kui ka reisil
-aku eluiga 12-18 kuud
-sensori garantii 12 kuud
-välja töötatud Rootsis, tootja InsulinSaver

InsulinSaveri kasutusjuhend ja õppevideo: