Põletusravi

Põhjalik ekstsisioon ja haava puhastus on põletuskirurgia üks põhialuseid. Kliiniliselt on tõestatud, et BloodSTOP iX aitab kaasa hemostaasile ja haavade paranemisele. See hõlbustab edukate kirurgiliste tulemuste saavutamist hemorraagia kontrollimisel suuremate nahasiirdamise korral pärast põletusi ja naha siirdamist.

Miks kasutada BloodSTOP iX-i põletuste raviks?

  • vähendab verekaotust ja operatsiooniks kuluvat aega
  • hõlbustab hemorraagia kontrolli tõttu agressiivsemat operatsiooni
  • minimeerib ligeerimist ja kauterisatsiooni
  • parandab paranemiskiirust
  • hoiab haava niiskena ja soodustab nahasiirikute omastamist
  • sobib igale haavale
  • säilitab naha terviklikkuse kogu põletushaava taastumise faasis
  • võib kasutada koos negatiivse rõhuga haavateraapiaga (NPWT)

BloodSTOP® iX Advanced Hemostat with WoundHeal® on kliiniliselt tõestatud, teadusuuringutel põhinev hemostaatiline side ja haavade paranemise maatriks, mis tagab kiire hemorraagia kontrolli, vähendades dramaatiliselt verekaotust. See on looduslik, taimne, bioühilduv, vees lahustuv, eeterdatud karboksümetüültselluloosi (ECMC) maatriks, mis kasutab patenteeritud tehnoloogiat, et saavutada parem hemostaas ja haavade kiire paranemine.

Ideaalse hemostaatilise sidemena on BloodSTOP® iX Advanced Hemostat with WoundHeal® loommudelis näidanud võimet moduleerida endogeenseid tsütokiine, samuti seonduda rakumembraanide retseptoritega ja seeläbi aktiveerida Wnt-Frizzled raku signaaliülekannet1. See viib endogeensete tüvirakkude ja tsütokiinide aktiveerimiseni, mis toob kaasa angiogeneesi ja kudede regeneratsiooni. Lisaks on see vähendanud põletikulisi tsütokiine, langetades seeläbi nakkus- ja põletikuriski ning soodustades haavade kiiret paranemist1,2.

Rohkem infot tootja kodulehelt.

References

1 Peng D, B. Reed-Maldonado A, Banie L, Wang G, Lin G, F. Lue T. Carboxymethylcellulose Activates Dermal Cells and Adipose-Derived Stem Cells Through Wnt/β-catenin Pathway. J Surg Res (Houst). 2021;04(01). doi:10.26502/jsr.10020117

2 Ju S, Wang K, Qiao L et al. Application of BloodSTOP iX Wound Heal Nanocellulose Matrix for Burn Wound Care. J Surg Res (Houst). 2021;04(01). doi:10.26502/jsr.10020105

Tehniline nõuanne kirurgidele
Kanna BloodSTOP® iX kuivade instrumentidega haavadele! BloodSTOP® iX hüdrofiilsed omadused panevad selle kleepuma märgade instrumentide või märgade kinnaste külge, muutes pealekandmise keeruliseks.